Tervetuloa Terhin Tallin kotisivuille tutustumaan toimintaamme

Terhintallilogo_jpg..jpg

Terhin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma talli Somerolla Varsinais-Suomessa. Tallin toiminnasta vastaa ratsastuksenohjaaja, agrologi AMK Terhi Toivonen. Tallimme yhteistyöseura on Someron Seudun hevosurheilujat ry (SSHU). Seuran jäsenet saavat jäsenetuja talliltamme. Tervetuloa mukavaan porukkaan! Seuraan mukaan pääset ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin: terhi.toivonen1@gmail.com

Tallissa on karsinat seitsämälle hevoselle, 2 lämmintä satulahuonetta, tallimökki ja pikkuponien pihatto.

Hevosten hyvinvointi on minulle tärkeää. Karsinat ovat säädösten mukaiset, niissä on lämmitettävät juomakupit ja betonilattiat. Lattian alla on ilmatilaa ja karsinoissa avattavat yläluukut. Näin takaamme hevosille hyvän talli-ilman ympärivuotisesti.

Tilalla on hyvät laitumet ja mukavat maastot. Keväällä 2014 tallille valmistui upea ratsastuskenttä (n.20x40m).

Tallilla järjestetään lapsille ohjattua talutusratsastusta 15 minuuttia kerrallaan tai 30 minuutin miniponitunteja. Lisäksi järjestämme ratsastustunteja, leirejä ja kursseja. Tunneille on mahdollista osallistua myös omalla hevosella tai ponilla. Toiminta on suunnattu kaiken tasoisille ratsastajille. Tallillamme on kaikkea pienistä poneista isoihin hevosiin. Lapsiin ja nuoriin panostamme erityisesti ja tallillamme pyörivätkin aktiiviset kerhot ympäri vuoden. Meillä voit maksaa käteisellä tai kaikilla yleisimmillä pankki -ja luottokorteilla.

Lisäksi järjestämme lasten ponileiripäiviä, syntymäpäiviä, askartelukursseja ja käymme ponien kanssa erilaisissa tapahtumissa pitämässä talutusratsastusta. Voimme saapua myös kotiisi lapsesi syntymäpäiville jos puitteet sen sallivat!

Suosittelemme kaikille säännöllisesti tunneilla käyville ratsastusseuran jäsenyyttä. Lisää tietoa jäsenyydestä ja sen eduista saa osoitteesta www.ratsastus.fi.

Kysy rohkeasti lisää!Uutiset

Vapaita tunteja ja ohjelmaa tallilla tällä viikolla! (11.01.2021)
Hyvää alkanutta viikkoa! Keli on mitä parhain ja talvinen, muistakaa pukeutua lämpimästi! Tallin pakkasraja on -15 astetta. Tuntiperuutuksista tiedotetaan tallin..

03.01.2021  Vapaita tunteja ja ohjelmaa tallilla viikolla 1!
27.12.2020  Vapaita tunteja ja ohjelmaa vuoden viimeisellä viikolla!
13.12.2020  Vapaita tunteja ja ohjelmaa tallilla alkavalla viikolla + joulunajan ohjelma!