Hevosten ja ponien esittely

Shetlanninponi ruuna Kaskenpään Boombastic eli Keke.

Keke on syntynyt 9.7.2001. Säkäkorkeus n. 107cm.

Keke on erittäin kiltti ja mukava lastenponi joka toimii niin talutuksissa, ajossa, maastossa kuin isompien kanssa tunneillakin.

Keke on monipuolinen poni jolta löytyy myös paljon omia mielipiteitä. Keke on suorittanut oppilaiden kanssa kilpailuissa lukuisia puomiluokkia ja pieniä esteluokkia. Omistaja Terhi Toivonen.

Enni ja Keke keväällä 2016.

Shetlanninponi tamma Santakankaan Kiti eli Kiti. Kiti on syntynyt 21.5 2010. Säkäkorkeus on alle 100cm.

Kiti on pirtsakka pikkutamma joka on Johannan kouluttamana oppinut hienosti ratsun taidot. Kiti on äärimmäisen kiltti ja toimii mutkattomasti lasten kanssa. Kiti ja Keke ovat parhaat ystävät. Omistaja Terhi Toivonen.

Enni ja Kiti kesällä 2016.


Shetlanninponi tamma Madonna II eli Manta.

Manta on syntynyt 5.4.2004 Ruotsissa. Manta saapui tallillemme keväällä 2018. Manta on reipas ponitamma, joka hurmaa kauneudellaan kaikki ja kokeekin olevansa kovin usein tallin prinsessa. Manta toimii miniponitunneilla, ratsastustunneilla ja on myös näppärä hyppääjä. Manta on saavuttanut lasten kanssa hienoa menestystä niin koulu kuin estekilpailuissakin. Omistaja Terhi Toivonen.dscn1689.jpg

Risteytysponitamma Beira II.

Beira on maailman kiltein pikkuponi jolla on luppakorva. Säkäkorkeus on 139.5 cm. Beira on syntymä vuodeksi on arvioitu 2004.

Beira toimii niin talutuksissa kuin isompienkin lasten tunneilla. Se rakastaa hyppäämistä ja tuokin usein kilpailuista rusetin kotiin jos ratsastaja antaa sen hoitaa homman kotiin. :) Beiralla on kilpailtu puomiluokista aina 100cm asti. Keväällä 2015 Beira sai Lounais-Suomen alueen ratsastuskoulu -ja harrastetallioppilaiden mestaruuskilpailuissa esteratsastuksessa hopeaa ja kouluratsastuksessa pronssia.

Omistaja Terhi Toivonen


Zemaituga ruuna Goofy II.

Goofy on vuonna 2005 syntynyt lupsakka Zemaituga herra. Se saapui joukkoomme toukokuun lopulla 2014. Säkäkorkeus on noin 150cm.

Goofy toimii opetustehtävissä ja palveleekin mainiosti lapsia ja nuoria ja toimii mutkattomasti myös aikuisten ratsuna jotka haluavat taas päästä ratsastuksen maailmaan kiinni.

Goofy on herrasmies, jolta löytyy myös omia mielipiteitä. Goofylla on kilpailtu 80-100cm luokissa. Keväällä 2015 Goofy sai Lounais-Suomen alueen ratsastuskoulu -ja harrastetallioppilaiden mestaruuskilpailuissa esteratsastuksessa pronssia ja kouluratsastuksessa hopeaa. Goofy on kilpaillut myös kouluratsastuksessa menestyen helppo C ja helppo B luokissa. Omistaja Terhi Toivonen.


Goofy kesällä 2016. Kuvan on ottanut Alisa Moisander.


Fwb-tamma Idofina eli Diva.

Diva on säpäkkä tamma joka on syntynyt 8.5.2006. Diva on Terhin oma kasvatti. Se toimii kokeneempien ratsastajien ratsuna, mutta tarvittaessa viereilee tyytyväisenä myös miniponitunneilla. Diva on äärimmäisen kiltti, mutta osaa ilmaista mielipiteensä ja oman tahtonsa. Divan säkäkorkeus on noin 168cm. Diva osaa koulukuviot hyvin ja tekee niitä mielellään.

Se on erittäin herkkä tamma joka vaatii käsittelijältään ymmärrystä.


Suomenhevosruuna Camillan Aarre eli Aatu

Aatu on 9.5.2010 syntynyt herrasmies. Aatu saapui tallillemme lokakuussa 2016. Se onkin jo ehtinyt valloittamaan monet ihmiset lempeällä katseellaan, kiltteydellään ja tasaisilla liikkeillään. Aatun säkäkorkeus on noin 170cm. Aatu soveltuu kaikentasoisille ratsastajille. Se on myös opetettu ajolle.

Omistaja Terhi Toivonen


Aatu ja Diva tekevät tuttavuutta. Kuvan on ottanut Jenni Koski.Ruotsalainen puoliveritamma Juwel eli Pilli

Pilli on 10.4.2007 syntynyt tamma. Pilli saapui tallillemme kesäkuussa 2017. Pilli on Terhin omaan käyttöön hankittu, mutta se tekee satunnaisesti myös ratsastuskoulun tunteja. Pilli on todella kiltti ja se rakastaa hyppäämistä. Pillin säkäkorkeus on noin 175cm. Vuonna 2018 Terhi ja Pilli kilpailivat Helsinki Horse Shown amaterur tourilla.

Omistaja Terhi ToivonenNewforestin poni Siltasaaren Madeleine eli Madde

Madde on 22.5.2009 syntynyt ponitamma. Se on erittäin kiltti ja kaikenlaisille ratsastajille sopiva. Madde on erittäin ahne. Se osaa hypätä esteitä ja on oppinut jo monenlaisia koulukiemuroitakin. Madde on myös erittäin mukava maastokaveri. Säkäkorkeus on noin 140cm.

Omistaja Annika Tuomola